Impressies en reacties

Reactie’s

“Ik heb er heel veel van opgestoken! Over de invloed van grote kleur vlakken/ kleding en de mogelijkheden om accenten te leggen met accessoires. Ik vond jou een prettig persoon. Je kunt goed inleven en je begreep mijn vragen. Het was voor mij best een stap om mezelf zo uit te lichten! Maar ik heb er geen spijt van.”

“Wij vonden het een leuke middag. Je hebt een prettige persoonlijkheid en met je advies kunnen we ons voordeel doen. Nogmaals dank. ”

“Wij vonden het superleuk, echt fijn om eens uitgebreid de tijd te nemen voor zoiets en jouw adviezen te krijgen… Ik heb volgende week een afspraak met de kapster en we gaan eens een nieuwe kleur uitproberen 🙂 en ik ga stoppen met oranje dingen kopen (om die vervolgens ongedragen in de kast te laten liggen)…”

“Ik heb het kleuradvies als heel prettig ervaren, ik vond het erg leuk om eens op een andere manier bezig te zijn met het zoeken naar “wat staat je wel/niet”. Ik vind dat jij dit op een prettige manier begeleidt.”

“Wij vonden het erg interessant en leerzaam. Onze collega vond het ook erg leuk! We vonden dat je het erg leuk en rustig deed. Je nam er echt de tijd voor! Uit de hele opzet bleek dat je overal over na gedacht had. Wij dachten: waarom trekt ze zelf nu zo’n blouse aan, maar idd, anders heb je alweer een beïnvloedende kleur in beeld.”

“Ik vond het erg leuk. Je bent rustig en duidelijk in je uitleg. Je kunt goed merken dat je er het nodige vanaf weet. Je moet wel gevoel hebben voor zoiets, want jij zag duidelijk het verschil tussen koel en warm bijvoorbeeld, en doordat je me er dan op wijst zie ik het ook.

Hierdoor zal ik toch bewuster kijken naar de kleur van mijn kleding en wat het doet met mijn gezicht/ogen. De make-up is mooi en niet echt aanwezig (heb wel een beetje prikkerige ogen, maar dat komt omdat ik niet zo vaak mascara gebruik) vonden ze thuis ook.”

“Je neemt alle tijd voor het kleuradvies en gaat gedegen te werk: nog eens kijken, vergelijken, een andere kleur nog weer terughalen enz. De kleuranalyse m.b.v. de kragen is erg duidelijk, je legt helder uit wat je doet en waarom je dat doet. Je checkt iedere keer bij me of hetgeen je uitlegt duidelijk is en of ik het ermee eens ben, dat geeft een grote mate van betrokkenheid. Ook goed dat er gekeken wordt naar div. wittinten en goud- en zilverkleur. Prettig dat het uiteindelijke advies op papier wordt meegegeven. Make-up advies: Ook hier weer observeer je eerst rustig, je vertelt duidelijk wat je gaat doen en waarom. Mooi rustige kleuren, je checkt goed wat bij me past of niet. Dankjewel!”

“Op een vrijdagmiddag werd ik op een rustige en gastvrije manier door jou ontvangen in je prachtige huisje. Eerst even een lekker kopje thee met wat lekkers en daarna de persoonlijke analyse. Met eigen ogen kon ik nu zien wat kleur met je uitstraling doet. Fijn dat je naast de kleurenkaart ook de adviezen op papier heb meegegeven. Het was leuk om elkaar als collega in een andere setting te spreken. Ik kom gauw eens terug samen met mijn (schoon)dochters.”